Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok volt mar olyan hogy pl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt mar olyan hogy pl fitness teremben zuhanyzáskor vagy uszodában nagyon megtetszett nektek egy sportos szexi csaj? Meg mertétek ilyenkor nézni jobban?

Figyelt kérdés
lányok

2019. dec. 29. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
igen volt ilyen és próbáltam jobban megnézni de úgy hogy ne vegye észre
2019. dec. 29. 19:09
 2/3 anonim ***** válasza:
84%
Egy barátom így ismerte meg a párját.. Összenéztek az egymással szemben lévő tusolókbol. Azért a nők nagyon nagy része ilyenkor nincs ismerkedős hangulatban szóval inkább tusolás után egy levezető teára hívd el, ha szerencséd van nyitott,ha mégnagyobb mákod van egyedülálló.
2019. dec. 29. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
84%
Nem a merésen van a hangsúly. Nem valami gyoker pasas vagyok, aki tatott szajjal bámul egy no fejebe. No vagyok, lattam mar nok testreszt, nekem is va kepzeld. Ha tetszik valaki hozzaszolok, vagy rapillantok, nem pedig kiehezetten bameszkodok ra. De nalad biztos mashogy szokas
2019. dec. 30. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!