Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek a közös maszturbációról?
Kipróbálnám, ha egymásnak vernénk ki, aztán több is lehetne.
30/f
Én még gimiben csináltam közösen, nagyon jó volt. Igaz nem nyúltunk egymáséhoz, de jó volt látni mikor mindenki közel volt a csúcshoz, majd egyszerre elmentünk. Most is megtenném ha lenne rá alkalmam. Egyedül is jó, de mikor benned van az, hogy neked tovább kell bírni mint a haverodnak, és ő is így van vele, majd egyszerre elmentek nagyon jó érzés. Ha most tehetném bele mennék abba is hogy egymásnak verjük.
24f
Még sose volt benne részem, de szívesen csinálnám.
Sőt, az még jobb lenne ha tovább is mehetnék.
22
El vagy tájolva. A közös hokinál mindenki a sajátját veri. Amiről te beszélsz az, az egymásnak kiverés, ami szerintem sokkal jobb, mint a közös hoki.
Nagyon nagyon jó! Én pl fiuval nem csomolozni, nem fekudnék le, de kozosen verni, vagy egymasnak verni fantasztikus dolog, imádom :D
Két haverom,al szoktuk csinalni, és próbálunk mennel kesőbb elmenni
Katonaságnál mennyit vertük...
De jó volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!