Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Honnan tudhatom hogy biszexual...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy biszexualis vagyok?

Figyelt kérdés
Oke, mar eleve azt gaznak tartom hogy ezt a kerdest egyaltalan kiirom, de most nagyon megvagyok ijedve. Eszrevettem hogy mostanaban szepnek, gyonyorunek talalok lanyokat ( lany vagyok) ami fura nekem. Nem erzek se szexualis se szerelmi vonzalmat, csak ugy megnezem oket, es a legtobbet nagyon szepnek talalom.

2019. dec. 28. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
Ha lány vagy és tetszenek a lányok az nem gond. Fiú-fiú na az a gáz.
2019. dec. 28. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Eleve gáz, hogy szerinted ez a "mobiltelefonok" kategória.
2019. dec. 28. 21:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Bocs, felreneztem.
2019. dec. 28. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
52%

Az 1., az a gáz...

Ha nem érzel semmit, akkor nem gáz, látsz egy csinos, szép nőt, és felkapod a fejed, ennyi.

2019. dec. 28. 21:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük ott, hogy miért lenne gáz ha nő létedre biszexuális lennél? A női biszexualitás nem betegség, nem halálos kór, hanem vágy.

Egyébként meg ha nem érzel nemi vágyat más nők iránt akkor nem vagy biszex.

2019. dec. 29. 02:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, hogy csak irigykedsz rájuk, hogy "fúú,de csinos!", mert pl te is szeretnél olyan szép blúzt, vagy szép szoknyát, szép kabátot, szép frizurát, mint ami neki van. Tehát, amelyik nem vonz, meg amelyikkel el tudnál képzelni szexuális viszonyt is, nem csak szépnek találod. Tehát, ha megnézel valakit, és be is jön. Tehát pl "Hű,de helyes csaj!". Szal ezt te szerintem el tudod dönteni, hogy vonzódsz is hozzá, vagy csak szépnek találod, de amúgy nem érdekel, csak/de szép.
2019. dec. 29. 02:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Nem erzek se szexualis se szerelmi vonzalmat"

Tehát definíciószerűen nem vagy biszexuális.

2019. dec. 29. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!