Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrém mérettel több esélyem lenne a pasiknál?
Figyelt kérdés
Extrém nagy méretem van és ezért rengeteg elutasítást kaptam már nőktől és már felmerült bennem a gondolat, hogy talán a pasiknál kellene próbálkoznom..
Szerintetek?
2019. dec. 28. 09:36
1/12 anonim válasza:
Az enyém 20,5 centi de soha nem lennék egy pasival!!!
2/12 anonim válasza:
Szia.Fizetnek is az extra meretedert.
32/f...amugy bi de meg nem voltam pasival
3/12 A kérdező kommentje:
Az enyém sajnos jóval 20 cm felett van..
2019. dec. 28. 09:50
4/12 anonim válasza:
Orulj neki....Bar nekem lenne akkora.
6/12 anonim válasza:
Igazából attól függ, hogy mit akarsz srácoktól. Ha anál is benne van, akkor a többség hasonlóan kényelmetlenül nagynak találhatja majd.
7/12 anonim válasza:
Jól hangzik, szerintem lenne esélyed
8/12 anonim válasza:
Es felizgatnanak a pasik? Ez nem ugy megy, hogy akkor holnap meleg leszek...
9/12 anonim válasza:
Én passzívként bírom a nagy méretet, de mekkora a tied?
10/12 anonim válasza:
Én is szeretem a nagy méretet! Mekkora a tiéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!