Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, akik szexeltek már férfival. Milyen volt a lyukban érezni mélyen a farkát?
Egyre több meleg szexet nézek, amatőr vidiket. Huhh, felizgat a látvány, ahogy a farka tövig a másik srác lyukában van. Meg a szép férfi talpak, fenék is izgat.
Gyakran fantáziálok róla, hogy milyen lehet egy férfival a szex, hogy jó keményen megfarkaljon és én is őt. Most is áll a farkam a gondolattól.
Eddig csak nőkkel feküdtem le, de azt hiszem, biszex vonásaim vannak, viszont egyelőre élőben nem adok hangot ennek. Kizárólag ilyen öltönyös, ápolt férfi alá feküdnék, természetesen óvszert nem ismerve.
Milyen volt, amikor először dugott titeket egy férfi és ti is őt?
Kort is írhattok.
Figyu' már te most meg akarsz tudni valamit, vagy azt várod, hogy "ilyen öltönyös ápolt férfiak" rádírjanak uni-melegedésre?
Utóbbira menj le a Magumba (bár ott nincs öltöny), Alteregóba vagy regelj. a romeóra.
Azt nem tudom.Engem nem lehet megdugni.Uni aktív bi apasi vagyok.De a fordítotja,frenetikus volt.Meleg,szoritos
szuper nagyot élveztem bele.Más mint a punci vagy a
nöi anal.
engem sem dugtak meg még
de én is kíváncsi volnék milyen meglovagolni valakit:P
csak elég vékony és feminim alkat vagyok ezért sok aktívnak nem vagyok szimpatikus
Tényleg nagyon jó leírás :P!
Nagyon tetszik, főleg az a rész, ahol te is elmentél :P
Milyen tempóban dugott? Leírod:)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!