Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok, akik szexeltek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, akik szexeltek már férfival. Milyen volt a lyukban érezni mélyen a farkát?

Figyelt kérdés

Egyre több meleg szexet nézek, amatőr vidiket. Huhh, felizgat a látvány, ahogy a farka tövig a másik srác lyukában van. Meg a szép férfi talpak, fenék is izgat.

Gyakran fantáziálok róla, hogy milyen lehet egy férfival a szex, hogy jó keményen megfarkaljon és én is őt. Most is áll a farkam a gondolattól.

Eddig csak nőkkel feküdtem le, de azt hiszem, biszex vonásaim vannak, viszont egyelőre élőben nem adok hangot ennek. Kizárólag ilyen öltönyös, ápolt férfi alá feküdnék, természetesen óvszert nem ismerve.

Milyen volt, amikor először dugott titeket egy férfi és ti is őt?

Kort is írhattok.

2019. dec. 18. 19:35
 1/10 anonim ***** válasza:
9%
Majd megmondom ha megtudom
2019. dec. 18. 19:42
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Figyu' már te most meg akarsz tudni valamit, vagy azt várod, hogy "ilyen öltönyös ápolt férfiak" rádírjanak uni-melegedésre?

Utóbbira menj le a Magumba (bár ott nincs öltöny), Alteregóba vagy regelj. a romeóra.

2019. dec. 18. 20:08
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
És mikor szeretnéd kiprobálni? Írj privátba.
2019. dec. 18. 20:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
várakozva vágytam rá elöször..sikositoval megujjazva a lukam egyszer csak odatette a hegyét.és lassan becsusztatta..lassan egyre mélyebben..csodás volt..ahogy feszitette szuk lukam..érezni a dagado élettel teli ferfiasságot isteni..
2019. dec. 18. 21:12
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

Azt nem tudom.Engem nem lehet megdugni.Uni aktív bi apasi vagyok.De a fordítotja,frenetikus volt.Meleg,szoritos

szuper nagyot élveztem bele.Más mint a punci vagy a

nöi anal.

2019. dec. 18. 22:30
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

engem sem dugtak meg még

de én is kíváncsi volnék milyen meglovagolni valakit:P

csak elég vékony és feminim alkat vagyok ezért sok aktívnak nem vagyok szimpatikus

2019. dec. 19. 19:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak szopás ák indult a történet. A számban volt az a csodálatos szerszám, és bő nyállal dolgoztam azon, hogy a számba lője a tárat. A partnerem eközben azt mondta, most hagyd abba, megb***lak! Ugyan vágytam már rá, hogy ki próbáljam, milyen az, amikor egy farok van a fenekemben, de nem egy parkban képzeltem el. De más a képzelet, és más a valóság. Döntöttem, és hamar szabaddá tettem a hátsó bejáratot. Előrehajoltam, hogy hozzáférjen a cél területhez. Éreztem, ahogy annak gyönyörű faroknak a hegye odaér a lyukhoz, és elkezd befelé csúszni. Vártam a fájdalmat, amiről mások beszéltek, de elmaradt. Kicsit kellemetlen volt, ahogy a záróizmot szétfeszítette, de semmi több. Ahogy benn volt, és mozgott bennem, élveztem. Minden pillanatát az együttlétnek. Aztán eljött a pillanat, amire talán a legjobban vágytam. Éreztem, ahogy az a gyönyörű farok remegve tövig hatol belém, és ott marad, hogy remegve belém lője a friss, meleg anyagot. Közben éreztem, hogy az én, egész idő alatt álló farkam is megremeg, és folyni kezd belőle a sperma. Csodálatos volt. Azóta is, ha van hozzá partner, szívesen fogadom magamba a szerszámát.
2019. dec. 21. 09:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Ahhh, micsoda leírás. Isteni
2019. dec. 21. 10:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nagyon jó leírás :P!

Nagyon tetszik, főleg az a rész, ahol te is elmentél :P

Milyen tempóban dugott? Leírod:)?

2019. dec. 21. 13:00
 10/10 anonim ***** válasza:
83%
#7 írásának címe: így lettem hiv+
2019. dec. 21. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!