Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki úgy van vele?
A női oldalt.
Milyen szopni és milyen ha megdugnak.
31/F
Nem gondoltam, hogy ennyi sorstársam van.
Én is kipróbálnék dolgokat, először csak kézi-oral, aztán később ki tudja.
19/f
én még semmi fiús dolgot sem próbáltam ki
de a passzív szerep izgat
hogy milyen érzés lehet ha egy srác kutya pózban megdugja a seggem, vagy ha én meglovagolni
esetleg egy hármast is kipróbálnék (az egyik dugná a seggem, addig én szopnám a másikat)
de még nem találtam erre partnert
28 kezdő passzív
kicsit feminim és vékony vagyok
Miért nincs hozzá szerencse?
Csak tenni kell érte
Nem tudom, mi olyan gusztustalan, hogy felfordul tőle a gyomrod, mert férfiak írták. Semmi olyant nem írt senki, ami ne lenne megszokott a heteróknál is. Ami talán gusztustalan lehet, az a seggbe kuki, ha nem kellő higiéniával csinálják, és csokis lesz a farok.
Ha nem tudod elfogadni a másságot, mert full hetro vagy, akkor mit keresel a homoszexuális oldalon? Te vagy a gusztustalan, hogy idejösz, leírod, hogy nem szoktál senkit elítélni, mert más, de felfordul a gyomrod. Húzzál vissza a hetero oldalra, ahol ugyanilyen "gusztustalanságok" vannak leírva, csak épp az ilyen, másokat el nem fogadók számára elfogadható férfi, nő párosításban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!