Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van aki úgy van vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki úgy van vele?

Figyelt kérdés
Van aki úgy van vele hogy kipróbálna dolgokat fiúval kölcsönös alapon, de még nem volt hozzá szerencséje? Mit próbálnál ki? Hány éves vagy?

2019. dec. 17. 12:52
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
#15: És aki nem csak megnézni akarja...? ;-)
2020. febr. 9. 08:40
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

A női oldalt.

Milyen szopni és milyen ha megdugnak.

31/F

2020. febr. 9. 11:18
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Szopatni szeretnék. 39 éves, férfi
2020. febr. 9. 11:24
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
19 vagyok, szívesen kipróbálnék bármit, ami nem durva. Sima orál, szex. :)
2020. febr. 9. 11:41
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondoltam, hogy ennyi sorstársam van.

Én is kipróbálnék dolgokat, először csak kézi-oral, aztán később ki tudja.

19/f

2020. febr. 9. 18:16
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

én még semmi fiús dolgot sem próbáltam ki

de a passzív szerep izgat

hogy milyen érzés lehet ha egy srác kutya pózban megdugja a seggem, vagy ha én meglovagolni

esetleg egy hármast is kipróbálnék (az egyik dugná a seggem, addig én szopnám a másikat)

de még nem találtam erre partnert

28 kezdő passzív

kicsit feminim és vékony vagyok

2020. febr. 26. 19:38
 27/47 anonim ***** válasza:
83%

Miért nincs hozzá szerencse?

Csak tenni kell érte

2020. ápr. 6. 11:31
 28/47 Mrcock ***** válasza:
100%
Akit érdekel egy kis közös maszti szopas és pesti 25 alatti írjon!
2020. júl. 23. 14:37
 29/47 anonim ***** válasza:
12%
Tudom, hogy a másságot ebben az országban nagyon elítélik, de amik közül itt fel lett sorolva és férfiak írták, a gyomrom fordul fel, pedig nem szoktam senkit sem elítélni csak mert más. 20/F
2020. júl. 24. 20:31
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mi olyan gusztustalan, hogy felfordul tőle a gyomrod, mert férfiak írták. Semmi olyant nem írt senki, ami ne lenne megszokott a heteróknál is. Ami talán gusztustalan lehet, az a seggbe kuki, ha nem kellő higiéniával csinálják, és csokis lesz a farok.

Ha nem tudod elfogadni a másságot, mert full hetro vagy, akkor mit keresel a homoszexuális oldalon? Te vagy a gusztustalan, hogy idejösz, leírod, hogy nem szoktál senkit elítélni, mert más, de felfordul a gyomrod. Húzzál vissza a hetero oldalra, ahol ugyanilyen "gusztustalanságok" vannak leírva, csak épp az ilyen, másokat el nem fogadók számára elfogadható férfi, nő párosításban.

2020. júl. 25. 08:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!