Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti láttátok már itt valakinek a péniszét?
Figyelt kérdés
Nekem tegnap küldött valaki egy képet,baromira meglepett.
Nem gondoltam volna,hogy tényleg küldenek magukról meztelen képeket itt egyesek csak úgy random.
2019. dec. 16. 22:58
1/23 anonim válasza:
Ha nem is minden nap, de elég gyakran kapok.
2/23 anonim válasza:
Én is kaptam már párszor, fiú létemre :D
3/23 anonim válasza:
Üdv a klubban, fogsz még párat kapni :D Írj ki egy hozzászólást, hogy hozzáteszed L vagy csak azt hiszik lány vagy és máris kapni fogsz egy csomót. Bár a bi-, homo rovatban is kapni fogsz ha azt gondolják potenciális szexpartner lehetsz.
A mai csúcs az volt aki bár farokképet nem küldött csak annyit írt a levelében: megb...lak a konyhapulton.
4/23 anonim válasza:
Ha szép testű fiúktól kapnék képeket nem is zavarna. Így csak a kuka telik velük.
5/23 anonim válasza:
Kaptam mar egesz egyedi gifeket is. Teszem hozza, h fiu vagyok es nem kertem, de kaptam. Bar mondjuk bi vagyok, szoval izgattak :P
7/23 anonim válasza:
Én kaptam már párat,egyszer én is küldtem:)
18f
8/23 anonim válasza:
Ink kinek nem láttam még. Sokan kéretlenül elküldik a péniszüket, hátha úgy jobban bejönnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!