Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használják ezt az oldalt rajtam kívül más lányok is?
Felteszek egy kérdést és egyértelműen csak "férfiak" kezdenek el bombázni kedvesebbnél kedvesebb üzeneteikkel.
Komolyan itt már csak a leszbikus kategóriába lehet írni, ha azt akarom, hogy csak lányok válaszoljanak, vagy abba is beleszólnak a férfiak?!
Ez nem diszkrimináció, ugyanolyan mintha megkérném rá a válaszolókat, hogy a 19-22 év közöttiek válaszára vagyok kíváncsi. Vagy a kettő nem ugyanaz?
Javítsatok ki ha tévedek, de én eddig azt vettem észre, hogy ezen az oldalon többnyire férfiak fordulnak meg, ami egyáltalán nem baj, csak ha egyszer most pont nem az ő válaszukat várnám?
Vérzik a szívem miattad.
Esetleg küldjek valamilyen adományt?
Nekem is nagyrészt férfiak írnak (amúgy nálad miért idézőjelben?)
Követelem a kvótát! Több üzenetet kerek lányoktól!
F
Jelen. Bár nem napi szinten böngészem az oldalt.
Jól látod, többnyire férfiak vannak jelen túlnyomó többségben. Unatkozó férfiak. Így arra is reagálnak, amire nem kellene, mert nem hozzájuk szól a kérdés. Engedd el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!