Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az alábbi jelenségről?
Általános dolog szerintem.
Egy nő nem erre a fajta örömszerzésre képes, valamint akinek nője van sokkal diszkrétebb, illetve tudhatod hogy igényes is.
Első vagyok.
Nekem pl. nem számítana megcsalásnak, ha csajjal kezdene bármit is barátnőm, de elvárnám ezt fordítva.
Persze a nők máshogy gondolkodnak e téren.
Sokan annyira túlkomplikálják, szabályozzák, ráhuznak mindent a saját szexualitásukra, megfosztva önmaguk az örömöktől.
Semmi, mindenki úgy csinálja , ahogy neki jó, amíg engem nem bánt meg vele. Ha előre közli, hogy ez a helyzet akkor korrekt.
Aztán otthon a csajával/feleségével hogy számol el, az az ő vagy a kettőjük baja.
Kb pont igy vagyok vele en is :) akikrol irsz :)
Szeretnem kiprobalni...ennyi az egesz
30/f
Nálunk úgy van, hogy én (mint a pasi) ismerkedek pasikkal, barátnőm pedig lányokkal, és ezt megbeszéljük, nem nagy ügy.
A csetelést, és az aktust is utána kibeszéljük:D
Én is így vagyok vele.
Valaki...? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!