Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek már rég ki próbalnám fiúval érdekel milyen lehet de félek tőle meg nincs akivel lehetne?
Figyelt kérdés
Már régótá hajt a vágy hogy milyen is lehet egy fiúval úgy lenni vagy egy idősebb férfival
F 23.
2019. dec. 7. 06:37
1/11 anonim válasza:
Nincs mitől félned,próbáld ki,és ha nem ok,ne csináld többé! A net tele van partnerekkel.
2/11 anonim válasza:
Magadban le kell tisztázni, tényleg szeretnéd-e?
Mert más a vágy és más, ha lépni kell, találkozni,stb.
Itt szokott elillanni a bátorság...a többségnek.
De ha már lépsz, akkor nem lesz gond,de nézd meg kivel, ne legyen ápolatlan, legyen megbízható és főleg, nyugis helyetek legyen !
Sok sikert :)
49 F
3/11 A kérdező kommentje:
Persze azért is regisztráltam ide hátha itt lesz olyan.
2019. dec. 7. 07:16
6/11 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok. Ha van kedve valakinek az írhat
7/11 anonim válasza:
Itt elég sok olyat találsz, bár a többség szerintem csak fantáziál róla, nem csinálná élesben.
8/11 anonim válasza:
Igeeen!nagyon sokan megmaradnak a fantázua szintjén és ténykeg két privát levélváltás után offolnak.ezt én is tapasztalom.pedig én nem vagyok egy kapkodós típus
10/11 anonim válasza:
Én szívesen kipróbálnám fiúval. Szopnám és dughatna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!