Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felajanlották hogy legyek benne egy hármas szexben. Te benne lennél? 22/L
Figyelt kérdés
Én egy Elég nyitott személyiség vagyok. De még nem volt hármasban részem. Viszont most rátok vagyok kíváncsi. Nemet s kort írjatok. Köszi2019. dec. 5. 09:33
11/18 anonim válasza:
Engem nem vonz. Ha téged igen hajrá😃
21L
12/18 anonim válasza:
Hát ha rám vagy kíváncsi, akkor uzsgyi, szerezz még egy harmadikat.
14/18 anonim válasza:
Szó nélkűl Imádom!Vegyesen,vagy csak pasikkal.Hála
az égnek,korom ellenér,sokszor elő fordúl.
16/18 anonim válasza:
Szerintem ez elég izgató dolog még fejben is . Minden alternativa izgalmas . 2f-1lány , 2lány-1f , 3lány
17/18 anonim válasza:
Nekem a 2f+1n többször megvolt. Minden alkalommal nagyon élveztük. A bakancslistámon szerepel még a 2n+1f és a 3f.
Ha téged izgat a hármas, akkor vágj bele, és hozd össze.
F/bi
18/18 anonim válasza:
Benne,21 éves csaj vagyok. Én simán benne lennék egy 2F/1L felállasba. 😏 De talán 2L/1F-ben is. 😉 Kipróbálnám. Engem ez izgat.🤷🏽♀️ Ha nm tetszene ott hagynám őket és kész. Egyszer élünk filozófiával simán bele mennék.😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!