Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik még nem próbálták. Mennyire valószínű hogy ki fogjátok próbálni valaha sráccal?
Én kipróbálnám milyen az anális szex (mindkét szerep izgat)
27 vagyok
Most még nem tudnám megtenni, de ha házasságig sem fogom akkor már utána sem teszem meg.
19/f
Én egyszerűen a farkat szeretem szopni felizgat és imádom az análszex passzív szerepét viszont undorodom attól hogy én férfival szexuális kapcsolatot létesítsek!
Ezért az ilyen vágyaimat minél nőiesebb pluszos csajjal szoktam kiélni.(és itt nem olyanra kell gondolni aki beöltözik férfinak és csak szimplán kisminkeli magát egem az is taszít)
Sokan melegnek (vagy biszexnek) gondolják magukat mert esetleg kívánják hogy hátulról valaki berakja neki...szerintem az a meleg aki a férfiakhoz is vonzódik férfiként.
Erre az ember találhat megfelelő barátnőt is!
És soha nem szabad csak úgy belecsapni a "lecsóba" síkosító és különböző tágítókkal dugókkal kell próbálkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!