Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexek! Nektek Bruce vagy Caitlyn Jenner tetszik jobban?
Nem célom Offolni...
De viszont maradjunk annyiban, hogy semelyik...
Viszont hasonló kategóriában O.J. nagyon bejön! A mosolyával ölni tudna, olyan édes...
Ez a személy egy és ugyanaz, így nyilván nem. Az, hogy valaki szétszabdaltatja magát még nem lesz másik személy. Még akkor sem, ha a progresszív nyugat hatalmasakat örvendezik ezen és vidáman tapsikol meg ad neki kb. Bátorság-érdemrendeket. Csak egy natúr nőimitátor aki levágatta a farkát. Ez tipikusan egy "magánügy" kellene, hogy legyen, csak hát a nagyon toleráns világunkban muszáj hanyattesni egy-egy ilyen esemény előtt.
De ezek is jól mutatják merre vezet a jelenleg még hatalmon lévő világrend. A legtöbb túl nagy birodalom/civilizáció mindig így kezdte el a végnapjait, Rómában orrba-szájba mentek az orgiák stb.
"Szerintem Caitlyn Jenner egy hős"
Kyle Broflovski
4-es Nem tudom mi zajlik ezekben az emberekben, ezért elítélni sem tudom amit csinál. Neki fontos valamiért. Mást nem bánt vele.
A globalistáknak is meg van az ellenpólusuk. Vagy kétezer évig követte őket a nép, persze mindig minden változik, én azt sem szeretném ha visszajönne a középkori prűdéria és a velejáró agyrém.
Azt én sem, ne érts félre.
Ezért írtam, hogy ez a figura MAGÁNÜGYE kellene, hogy legyen amit se nem ítélnek el - de nem is tapsikolnak meg nevezik hősnek. Mindkét tábor egyformán rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!