Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A butt plug orakig valo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A butt plug orakig valo hasznalata karos?

Figyelt kérdés
Arra gondolok fokepp, hogy kitagitna a feneket nagyon? Mert ugye kialakitasban a zaroizmokkal erintkezo resze eleg vekony, szoval ezert is akarok venni. Szoval a zaroizmokat csak addig veszi igenybe amig becsusztatjak? Illetve milyen erzes vele jatszani, sokaig hasznalni? Tapasztalatokat irnatok?
2019. nov. 10. 19:50
 1/1 anonim ***** válasza:
84%

Nálam változó milyen gyakorisággal használom és mennyi ideig. Volt hogy napi szinten, de akkor mondjuk max 1 óra, volt hogy fél nap. Én semmi negatívat nem tapasztaltam. Ugyan úgy működött utána is minden.

De pl itt van ez a csaj:

chaturbate.com /siswet19/

Szinte minden nap tolja a műsort arról, hogy miket tud felnyomni. Feltételezem, hogy az élete hátralévő részét nem katéterrel éli :)

Ugyan úgy visszaszűkül... Sőt én egyébként azt is észre vettem, hogy erősíti is. Mert az én esetemben pl nem csak annyi, hogy bemegy és ott van, hanem valamiért ösztönös reakcióból rászorítgatok. Edzi a hátsó felet :D

2019. nov. 10. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!