Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Túl szűk, mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl szűk, mit csináljak?

Figyelt kérdés
A jelenlegi barátnőm túl szűk. Az előjáték 20-30 perc szokott lenni, annyi ideig szoktam izgatni, már tocsog a nedveségtől. Engem nem igazán szeret izgatni, maximum kézzel, de szájjal nem ér hozzám. Persze őt nyalni kell, ami nem gond nekem, csak furcsa hogy nem szereti viszonozni. Ha berakom neki, és esetleg kicsúszna, vagy pózcseréhez ki kellene húzni, akkor már nem rakhatom vissza, azt mondja fáj neki. Ha elmegy, akkor azonnal ki kell húznom, hiába nem kell már sok ahhoz, hogy elmenjek. Ritkán sikerült egyszerre elmennünk. A másik dolog, hogy tényleg nagyon szűk, és nagyon szorít. Eleinte volt csak furcsa, és nagyon nehéz volt megállni, hogy ne túl hamar menjek el. Első alkalommal olyan volt mint egy szűz lány, megértem beférni, és nem is bírtam sokáig, csak 3-4 percig. Az elmondása alapján az elöző barátjának ~3.5cm vastag farka volt, az enyém szerinte nagyon vastag a 4.7cm-el.
2019. nov. 10. 10:22
 1/7 A kérdező kommentje:

Amúgy a csajnak én vagyok a 3. pasija, Ő 28 éves, én 32.

Vékony, viszonylag nagy cicikkel, nagyon jó alakja van.

Ahogy tapasztaltam a vékony ~160-165cm magas lényoknak mind szűk a hüveje, vagyis akikkel én összefutottam. De neki, extra szűk. De tuti fel van izgulva, mert nyalást nagyon élvezi, és nagyon nedves.

2019. nov. 10. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Bocs, de nekem az általad elmondottaktól felállt a farkam, és nem tudom átérezni a problémádat.
2019. nov. 10. 10:28
 3/7 A kérdező kommentje:
2-es, akkor inkább ne szólj hozzá, ha ennyitől igy érzed magad.
2019. nov. 10. 10:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Más így mé nem járt, vagy nincs valami tanácsa?
2019. nov. 10. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Ne aggódj,kifog az tágulni,csak mozogjál benne .

A bemenet másnak is fáj .

2019. nov. 10. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld közben a csiklóját is izgatni közben. Vagy ő magának. Elnyomja a fájdalmat és később, miután mozogtál benne, élvezni is fogja a hüvelyében is.

Vagy ne mozogj ki-be elsőnek, mert az fájdalmasabb, mintha csak befelé haladnál. Lassan csináljátok és fokozatosan. Neked ez egy kész kínzás lesz, de később majd biztosan megéri.

Ha nem segít..akkor próbáljátok művel, ami kisebb áttérőjű, mint a tiéd. Ha esetleg biztosra akartok menni, hogy élvezi, legyen vibrátor.

2019. nov. 11. 21:48
 7/7 A kérdező kommentje:

Amit írtatok, nem az a gond. Ha egyszer kicsuszik nem engedi újra, hogy berakjam.

És nagyon szűk, ami nem gond. :)

2019. nov. 20. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!