Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/23 anonim válasza:
Uni vagyok, és szeretem, ha egy farok kitölti a számat, és telelövi friss anyaggal, amit lenyelhetek. Persze mehet máshová is, ahová a farok tulajdonosa szeretné. Ennél az jobb, ha kölcsönös a dolog.
12/23 anonim válasza:
Imádom, minél több, annál jobb. Főleg ha szájba vagy fenékbe kapom.
13/23 anonim válasza:
Akinek kell, írjon :P Szívesen adom :P
14/23 A kérdező kommentje:
Szia, komolyan ilyen jószivű vagy vagy csak poénból írtad ki?
2019. okt. 25. 13:52
15/23 anonim válasza:
Én utálom igaz sz-pni se szoktam mert aktív vagyok. :) De én csak szájba szeretek élvezni!
16/23 anonim válasza:
En hetero vagyok de kellene mar valaki akit tenyleg nem zavar h hiperspermiam van, es gyakran ki tud fejni, mert tul sok termelodik.
18/23 anonim válasza:
Biszex lévén nem csak szo.ás által élvezem a spermát, hanem női partnerem testéről is szívesen lenyalnom. (persze, megfelelő izgalmi állapot sokat dob a hangulaton)
Nem állítom, hogy miden nap van kedvem mindenhez. Hol ezt, hol azt részesítem előnybe. Olykor csak női párommal szeretek kettesben lenni, hol pedig pasival, vagy éppen hármasra vágyom / vágyunk. A sperma élvezetével is hasonlóan vagyok. Hangulatfüggő, hogy éppen jól esik vagy sem. (de gyakrabban vágyom, mint nem vágyom, úgy 70 - 30 százalék arányban)
19/23 anonim válasza:
Aktív vagyok ugyan, de le nem mondanék róla, hogy a manduláim közt érezhessem!!
20/23 anonim válasza:
Szeretem ha a sperma a számban landol. 26/Bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!