Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit tanácsolnátok egy kezdő és alapból nem lányos crossdressernek, hogyan lehetne külsőre csajosabb?
Komolyan azt gondolod, hogy a crossdresser dologgal bárki csajozna? Komolyan?
Csajokkal izgatna, de tudom, hogy ez nem izgatja a lányokat, ettől még nekem tetszhet.
És azért lányoktól és nem pasiktól kérek tanácsot, mert ők tudják, hogy kell nőiesnek lenni.
Komolyan gondolom mert évek óta (évek óta!!!) az egyik felhasználó heti rendszerességgel bepróbálkozik, és felrak egy crossdresser, sissy kérdést hátha jön egy lány aki megismerkedne vele.
Volt hogy azt hittem hogy valaki más írta ki és próbáltam segíteni és kiderült hogy megint ő volt csak máshogy fogalmazta neg a kérdést, egyből írta a privit hogy ismerkednék-e ilyen sráccal.
Vannak dolgok amikből elegem van. Elegem van a kamu/troll kérdésekből, elegem van amikor 13 évesek írkálnak ide stb. és elegem van a 7393663983639383 alkalommal feltett kérdésekből is, meg abból a felhasználóból is és sajnos vele együtt ebből a témából is. Nem csak nekem , nagyon sok másik gyakorisnak is.
Jót tehet az önbizalmadnak, ha egy picit beleásod magad a sminkelésbe... (ha jól emlékszem Stef Sanjatinak van is pár ilyen "feminizing make-up" videója, NAGYON nagy szívvel ajánlom őket)
Hosszútávon nyilván az alakodon is változtathatsz fűző segítségével, de annak, ha túl gyorsan, vagytúl sokat vársz el, súlyos következménye lehet, szóval, ha egy picit is hajlamos vagy túlkapásokra, akkor MAXIMUM néha napján egyberuha alá, ha úgy akarsz elmenni valahova.
Amúgy meg ha otthon valamiféle kényelmes magassarkúban (hogy van-e olyan, az más kérdés😂) járkálsz néha félórákat, a fenekeddel is kezdhetsz valamit, ha épp át szeretnéd...
De hogy őszinte legyek, nekem a femininség nagy része az ember megnyilvánulásaiból jön, vagy épp nem jön... Szóval ha megvan benned egyfajta lányosság, a többi már csak kiegészítő emellé...
Rögtön leírták a lényeget.
Ha nincs szép alakod, meg nőies alkatod (tehát nincs széles vállad, durung vaskos tested) már buktad a mutatványt.
Arcodról nem is beszélve. Erőteljes férfias arc, hatalmas tenyerek, lábak akkor hagyd a dolgot.
Nem sértésnek írom, de szakmán belül az ilyeneket hívják parókás bohócnak, és max olyanok keresik a társaságukat akik full melegek, és csak a kukac kell nekik bármi áron
F30
Előző vagyok, nem olvastam el küldés előtt
Tehát ha széles vállú, during, vaskos testű férfias arcú vagy akkor hagyd a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!