Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érintetlen, de valamelyest mindkét nem iránt érdeklődő lányként vajon jobb volna először egy másik nővel kerülni intim közelségbe?
Ismerős kérdés, mintha az én fejemből pattant ki.
18/l
Hasonló cipőben járok, én először inkább nővel próbálkoznék, hamarabb kiderül talán. Egy próbát megér, utána jobban fogod tudni és okosabb leszel.
Még nem sikerült megfelelő partnert találnom ahhoz, hogy ki is próbáljam, de csak bíztatni tudlak.
Próbáld meg és találd meg azt az örömet és gyönyört, amit ez a helyzet tud nyújtani.
22L
"Vagy miért fordult meg ez a fejedben?"
Hallom mindig, hogy egy nő jobban tudja, mi kell egy másiknak, hogy gyengédebb, érzékibb, figyelmesebb a partnerével, meg hát valahol logikus, hogy a saját neme előtt kevésbé hajlamos szégyenlősködni az ember.
Épp ez a "veszélye" a dolognak, amit a 7. írt.
De ha el tudod képzelni az egész életedet lány/nő mellett, akkor a 7. teljesen igaza van.
Ha nem tudnám (elképzelni), érzelmi tekintetben biztosan sóvárogni kezdenék pasi után, és akkor úgyis keresnem "kellene" egyet. De valamivel régebben már voltam nagyon erőteljesen és elmélyülten szerelmes lányba, szóval nem esélytelen, hogy ismét megtörténjen.
Köszi a válaszokat, valószínűleg nő lesz az első akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!