Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kipróbálnátok lányként más lánnyal?
Annak ellenére, hogy heterónak vallja magát. Mostanában sokat fantáziálok róla, és nem tudom eldönteni, hogy szeretném-e vagy sem. Valamikor felizgulok rá és tetszik, viszont utána olyan rohadtul érzem magam miatta.
Szerintem nem vagyok biszex, de elég kíváncsi, magamtól nem keresné és nem mennék bele, de ha valaki "belerángatna" akkor már tök szívesen csinálnám.
Olyan bátortalan lennék nővel, pedig férfiakkal nagyon szeretem és nem vagyok szégyenlős.
Volt valakinek ilyesmiben része? Milyen volt? Egyszeri alkalom lett belőle?
21/L
#1 azt sem tudja mit beszel.
Attol mert gondoltal ra, meg nem leszel bisex. Ha majd csinaljatok is, es tetszik, es kivanod ujra es ujra, akkor majd igen.
Fuh, soha az életben! Számomra undorító. Mármint az, hogy én másik lánnyal... uh.
De ha izgat a gondolat, mindenképpen próbáld ki. Lehet, csak gondolati szinten mozgatja a fantáziád.
Megnyugtatlak, bisex vagy, mivel a saját nemed is képes szexuális izgalmat kiváltani és egyébként is vágysz rá. Inkább csak még nem fogadtad el önmagad. Pedig ez kérem a XXI. század, a női biszexualitást a férfiak döntő többsége elfogadja (sőt), a nők nagy részénél is nagyobb az elfogadottsága mint pl. a melegeknek (ettől még ne kezdj minden random idegen nővel).
Ne várd, hogy kívülről törjön át a gát, lépj te ha kell. Légy önmagad, ez a Te életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!