Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért könnyebb fiúkkal szexuális kapcsolatot létesítenem, mint lányokkal?
21 éves fiú vagyok, és még nem voltam nővel, csak férfiakkal, de vonzanak a nők is. Nem tudok egy nővel sem a lényegre térni, mintha nem is érdekelném őket, tinderen meg badoon kb minden 2. 3. fiú match, de a nőknél jó ha 1-2 és azok sem írnak vissza.
Mellesleg mondhatni jó pár fiúval voltam és mindenki szerint nagyon helyes vagyok és sportos, de a lányokkal nem megy. Eloben sem, mintha senkit nem érdekelnék. Miért van ez, mit csinálok rosszul? Nagyon elkeserít engem, hogy látom hogy nálam sokkal rosszabbak olyan lányokkal vannak hogy...
Érdekes a meleg és bi srácok meg pont arról panaszkodnak, hogy hol tudnának ismerkedni :D
Tudat alatt differenciáltan blokkolod saját magad, az egyik nemnél elért sikerek már "felbátorítanak" pozitív visszacsatolást jelentenek, a másik nemnél gátlásaid, kudarctól való félelemből táplálkozó szorongásaid állnak fent.
A nők röviden a szórakoztató és férfias személyiségű férfiakhoz vonzódnak, ha belsőről van szó.
Belőled ezek közül egyik vagy mindkettő tulajdonság erősen hiányzik, ezért nem találnak vonzónak a nők belsőre téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!