Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, ti mit csinálnátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit csinálnátok, ha beleszeretnétek egy passzív biszex srácba?

Figyelt kérdés

2019. szept. 1. 14:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%
Pár hétig sóhajtoznék, aztán boldogan élném az életem.
2019. okt. 25. 14:27
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
No akkor magyarázzam el kedves lány társaimnak mi is az a biszex fiú hátha nem tudják. Az egy dolog hogy két férfi smárol. De vajom mi következik utána. A hímvesszőjüket a partnerük fekáliás ánuszába (seggjukába) dugják. Jó persze mosdás meg minden... De ráülsz-e más vécéjére. Ugye milyen gusztusos. És ugyanazzal a pénisszel az én kis puncikámba vaginámba rakja... Aztán mehetek nőgyógyászhoz... Mert elkaptam valami jóféle gombát, bacit, virust. Másodsorban jó kérdés szeretem e az anális, azaz bélbe való behatolást hímvesszővel. No lányok szeretitek a végbél után a répát nyalogatni és nuniba. Én nem!
2020. jan. 26. 18:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó... 😑 Miért a heteró pasi farkát bedugja a lány puncijába az nem ugyanaz? Ja az már nem fekáliás?? Nyilván ha van esze az embereknek gumit használnak. Nem olyan nagy dolog ez... Kicsit olvass többet, és informálódj! Béke. ✌️
2020. jan. 26. 22:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Helyesebben a fenekébe.
2020. jan. 26. 22:42
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Kedves piszes. Béke van, de ne nézz bennünket tanulatlannak, tudjuk mi az anál. Kösz nem kérünk belőle, gumival se. Nekünk van hüvelyünk, az már nagy baj ha a végbél elégít ki. Direkt végbelet írok, hogy ne áltass itt bennünket. Jaj hát megmosod, gumi.. Fújj gusztustalan. Anyádtól kellett volna egy jó nagy anyai pofon.
2020. jan. 28. 19:14
 16/18 anonim ***** válasza:
23%
Fenék... mióta?? Az ánusz végbélnyílás. A végbél (rectum) a vastagbél legutolsó szakasza. Nincs itt semmi fenék. Az a lábasomnak van. Fenékbe meg nem teszünk hím vesszőt mert az a két izmos farpofád, az hogy közötte még van más is vulva, pénisz, végbélnyilás no az már a pontosabb meghatározás.
2020. jan. 28. 19:23
 17/18 anonim válasza:
100%
Mindenki oda rakja, ahova jól esik a partnerének!
2020. márc. 24. 16:38
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #12!

Azért lenne még mit tanulnod! Például azt, hogy nem minden biszex szeret dugni. Sokan csak szopnak, szopatnak. Utána mehet a farok a te kis puncikádba. És ne mondd, hogy nem. Valószínűleg te is leszopod a párod, aki utána rögtön a te kis puncikádba dugja a nyáltól és spermától csöpögő farkát, amitől neked semmi bajod nem lett ezidáig. Sőt, még élvezted is.

2020. márc. 25. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!