Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem egyezik a nemi orientaciom a nemi identitasommal? Biszexualis lennek? 18/F
Az a helyzet hogy kissebb korom ota erdekel a ferfiak nemiszerve de csak ez..mar a gondolatatol is merevedesem van ha belekepzelem magam egy szituacioba ,viszont erzelmileg nem tudok kotodni ferfiakhoz,nem birok szerelmes lenni egy eros baratsagtol tobb nem megy, a romantikazas gondolata mar kifejezetten taszito szamomra ferfival ,viszont lanyokkal imadok romantikazni orakig csokolozni olelkezni,egyutt aludni stb.nagyon sokaig meg sem fordult a fejemben hogy nem vagyok hetero mert lanyokba voltam mindig is szerelmes oket nezem,de szexualisan ferfiak izgatnak (jobban) kb 90-10%aranyban. Szivesen kiprobalnek lanyokkal is tobb intim dolgot de felnek hogy nem lenne merevedesem.
Ha kiprobalom mindket nemmel az kozelebb hozhat a valaszhoz?lehetseges hogy lanyokkal ha bejon a solog ez az arany valtozik?
Találkozzunk,essél túl rajta.
Az én farkammal játszhatsz
Igazából ha vonzódtál már lányhoz akkor biszexuális vagy. :D
Én úgy látom, hogy te heteroromantikus biszexuális vagy aki jobban vonzódik a saját neméhez. Szerintem próbáld ki mindkét nemmel, sokan vannak úgy, hogy azután már biztosra tudják, hogy melyik nemmel jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!