Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, nektek bejön, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejön, ha a pasi szexi fehérneműben, tangában vár titeket?

Figyelt kérdés

2019. aug. 31. 09:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mármint nőiben? Csipkebugyi, harisnyatartó, harisnya? Nem is tudom, lehet hogy örömöt okozna vele. Visitanék a röhögéstől.
2019. szept. 3. 16:03
 12/14 anonim ***** válasza:
38%

ez a tanga dolog eléggé félrevezető ha csajoktól kérdezed mert nem fogják elmondani az igazságot. van egy hülye sztereotípia a fejükben aminek köze sincs a valósághoz.

kb mintha férfiakat kérdeznél meg a műkörömről. 10-ből 9 azt fogja mondani utálja. a valóság: 10-ből 10-nek tetszik. ha igényes.

ugyanez a tangával csak hát sokkal ritkább. csak itt is az igényességen van a hangsúly. ez egy olyan ruhadarab amit nem vehet fel akárki. ki kell nézni valahogy és az se árt ha nem vagy nagyon szőrös.

én mikor kigyúrtam magam, az akkori barátnőm elkezdett nyaggatni vele, hogy vegyek fel a kedvéért. igazából szivatott. aztán végül vettem egyet a neten, és mikor meglátott benne tökre beindult. ő maga se gondolt rá. utána megszerettem mint viselet, főleg nyáron, és elég sok alkalmi kapcsolatom volt. szóval általában már az első alkalomnál ez volt rajtam. kivétel nélkül minden csajnak bejött. a mostani barátnőmnek is tetszik. igaz már nem vagyok olyan nagyon kigyúrva, de azért nem is vészes. sportos testalkat kell hozzá.

2019. szept. 4. 18:09
 13/14 anonim ***** válasza:
74%

Igen:)

De csak ha szép kerek popója van. 19L

2019. szept. 5. 01:24
 14/14 anonim ***** válasza:
73%
A barátnőm imádta rajtam, komolyan. Én nem vagyok olyan nagyon tangás pedig.
2019. okt. 1. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!