Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki a kollégiumi közös WC-ben / Zuhanyzóban kiveri, az biszex?
Figyelt kérdés
Csomoszor jartam mar ugy, hogy hallottam hogy csinalta, meg nyogott hozza.2019. aug. 19. 00:04
11/16 anonim válasza:
Kanos és bunkó hogy a falra veri
12/16 anonim válasza:
9 -azért ez nem semmi, bár én meg táborban láttam méár ilyet.
viszont aki falra veri meg wc ülőkére, nem véletlenül direkt bosszantásból teszi? ez elég mocsokság :) volt egy időben sok youtube video erről, h nyilvános wc-kben fehér folyékony szappant tettek ide-oda, akára másik ember kezére is, mert poénból kértek tőle vmit, és teljesen élethű volt, na lett is belőle kergetőzés olykor :)
13/16 anonim válasza:
Nem az az érdekes, hogy hol rántanak rá, hanem az, hogy kire/mire. Ha lányokra gondolnak közben, akkor akár az alvó szobatársuk orra hegyére is spriccelhetnek, akkor sem lesznek bik, vagy homók. :-D
14/16 anonim válasza:
hát azt meg úgyse tudod, kire gondol. de néha azért van egy megérzésem ...
15/16 anonim válasza:
nem csak nagyon teli vagy,ha csak nem gondolsz fiukra
közben
16/16 anonim válasza:
Nem biztos hogy biszex ettől még. Ilyen helyen nem sok lehetősége van máshol csinálni, és ez természetes szükséglet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!