Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok párt passzívként? (Többi lent)
48 éveskén én sem találok partnert.
Aktív
Hát ha Pesten nem találsz, akkor mi van vidéken?! :(
A sok kamust leszámítva.
Mi van vidéken?
Egy kis eldugott tanyán lakok, Debrecenbe. Amikó legyüvök a 8. emeletrüll az interspár mellett meglegeltetem a juhokat, utána a teszkó mellett megkapálom, megtrágyázom a kertemet, majd veszek a teszkóba óvszert. Itt lent vidéken a postványban a gyureksz persze csak juhbél kotont forgalmaz. Aztán azt ráhúzom a kapára, oszt beleülök. Sikosittónak disznyózsírt kennek rá. De legalább gyümőcsöt meg zöccséget nem kell vennem, azokat megtermelem a 4 sávos betonos akármicsoda mellett; meg húst se, mert disznyajaink is vannak itten a panel mellett egy kis karámba.
Nagyon sok a hanhember pesten, de vidéken mégrosszabb... Vidéken 1-2 orálozós öregembertől sokkal többre nemnagyon lehet számítani, legalábbis én békés-pest megyei tapasztalatokkal rendelkezek és siralmas... Pest megyében 1 fokkal jobb azért bár itt is marha sok a kamus.
Amit javasolnék neked: menj el a tütübe vagy a habrolóba bulizni egyet es vki csak kezd veled. Ill ott a magnum szauna és társai DE nagyon vigyázz!!! GUMI!!! Sok sikert. Passzívként énis átérzem a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!