Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero srácok, van köztetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero srácok, van köztetek olyan, aki gondolt már rá, hogy kipróbáljon valamit egy fiúval, de inkább csak fantázia szintjén mozgatta meg a dolog?

Figyelt kérdés

Vagy eddig mi gátolt meg a kipróbálásban?

23/F

2019. aug. 11. 13:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

#6 és #7: nem hülyeség a kérdés, én melegként is néha elképzeltem milyen lehet nővel, sőt egyszer sokat ittam, és és még benne is lettem volna, ha a csaj kezdeményez, de nem így lett. De ettől még nem vagyok biszex. Pár napja álmodtam, hogy egy csajjal smároltam, és felért egy rémálommal. Ennyi. Nem kívánom, nem tennék érte semmit, kifejezetten taszít alapból, de ettől még van bennem természetes kíváncsiság, ami néha néha felerősödik. Szóval nálam is megmarad ez a dolog fantázia szintjén.

27F

2019. aug. 18. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!