Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek a fiatal sub fiúk között értelmesek? Nem csak leszop, torokkal nyel, vagy kiveri ha azt mondom nyikkanás nélkül miközben ujjazom, de ha meg kell szólalni, akkor nem esik ki a kapa a szájából! Semmi sem zavaróbb, mint a butaság.
Te értelmes vagy?
Miről is lehetne beszélgetni veled ilyen hozzáállással?
Kedves Kérdező, szerintem keress rá a Dunning-Kruger effektre!
Az, hogy okosnak képzeled magad, csak annyit jelent hogy nem vagy átlagos. Lehet hogy tényleg okos vagy, de az is hogy síkhülye. Utóbbira tippelnék. Nincs ezzel semmi gond, nem rosszbol mondom! Legyen szép napod, egy őrző csillag vigyázza éjjeled!
Ne általánosíts :) Attól, hogy Te ilyenekkel találkozol, még vannak értelmesek a passzívak között is. Én is szó nélkül sz*pok, bár a mélytorok sajnos még nem megy és a szex után két menet között szeretek beszélgetni és lehet értelmes dolgokról.Ahogy találkoztam buta aktívval is, de ez az ismerkedős közben úgy is kiderül, mondjuk én nem két levél váltás után ugrok egyből az ágyba, szeretek kicsit ismerkedni, azután. Az alatt meg kiderül milyen a másik, ha nem szimpatikus, akkor nem lesz semmi.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!