Első ujjazás utáni rosszullét és hányinger normális?
ha ez téged nagyon kifárasztott, akkor lehetséges. próbáld növelni a fizikai kondíciód pl futással.
mi egyszer haverral konditeremben futópadon olyan versenyt rendeztünk, ki fut többet. mikor befejeztük mi is szédültünk és hányingerünk volt. úgy gondolom nálad is hasonló kimerültség lehetett az oka.
A komment megírásának időpontja: 07-10 15:57
A capslock segít a hülye válaszok ellen, és a dudálás eloszlatja a forgalmi dugót...
Nem teljesen normális, DE egy erős orgazmus után elképzelhetőnek tartok némi alhasi görcsöt, esetleg izomlázat, és ebből következően némi rosszullétet, hányingert. Tehát:
Volt orgazmusod?
tegnapi vacsora miatt van hányingered :) :D >.< ^.^ :-3 (@)
16/F
nekem az első ujjazás előtt volt hányingerem.Rosszul voltam egész nap.udtam mi vár rám.De mikor rájöttem hogy jó volt..azután már nem volt.
szerintem nem elvezted eléggé.Vagy nem voltál felkészülve rendesen.mármint agyilag/érzelmileg.
a következő jobb lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!