Nagy baj ha sosem lesz csajom?
legalább nem lesz barátnőd, aki kiírja ide, hogy most akkor terhes vagyok?????
Ez meg a te döntésed, hogy melyik nemhez vonzódsz. ha számodra egy másik férfiban találtad meg a társat, szerelmet, akkor legyél boldog. A te életed, senki sem szólhat bele!
most ez őszintén...kit érdekelt?:D
azt ne mond, hogy komolyan érdekel, hogy ha meleg vagy, gond e, hogy nincs barátnőd. xD
kedves Kérdező!
Én úgy vélem (heteró vagyok) h egyáltalán nincs semmi baj azzal, ha nem lessz csajod. Az hogy meleg vagy az a Te döntésed aminek az 1ik hatása az h csajod nem lessz. Ha csak úgy gondolod h meleg vagy, hát akkor próbára fel nem olyan rossz a lány se hidd el :D de problémád nem lesz belőle, a nagy "heteró" házasságok nap mint nap mennek tönkre sok a nemkívánt gyerek szóval ha te fiút akarsz magadnak akkor se lehet gond gyerekkel például mert sok árva van akinek hidd el gyerekkorában nem az számít h ki szereti hanem h szeressék. Csajjal vagy csaj nélkül kívánok neked hosszú és sikeres életet (mert nem kötelező a csaj :D)
Elég tré te fartúró aljadék :\
Egy meleg punci nem egyenlő egy eres fasszal :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!