Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első szex. Első lökés?

Első szex. Első lökés?

Figyelt kérdés
Hamarosan le szeretnénk feküdni a barátnőmmel.Én azt szeretném hogy neki a lehető legkevésbé fájjon,de nem tudom ezt hogyan tudnám elérni(ujjazással tágitáson és jól benedvesitésen kívül).És amikor először bedugom neki akkor azt szépen lassan,vagy gyorsan tegyem? hogy fáj kevésbé? Akinek van valami tapasztalata vagy egyébb hozzáfűzni valója az légyszi írja le. Előre is köszi! 17F
2010. júl. 7. 12:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%
Mindenképp lassan!
2010. júl. 9. 18:26
 12/12 anonim ***** válasza:
90%

Az, hogy felteszed ezt a kérdést, arra enged következtetni, hogy törődsz a lánnyal, és ha rajtad múlik, nem fog neki fájni. De nem csak rajtad múlik, hanem rajta is. Hogy mennyire nyugodt, mennyire tudja ellazítani az izmait. Ebben persze neked segíteni kell sok-sok előjátékkal, nyugtatgatással, szeretgetéssel...

Fontos a jó pozíció. Persze egyéfüggő, hogy nektek mi a jó. Azt szokták javasolni, hogy a lány legyen felül az első alkalommal, mert így tudja szabályozni a behatolás mélységét. A páromnak és nekem viszont sokkal jobban bevált az, amikor ő volt felül, én hanyatt feküdtem, széthúztam a szeméremajkakat és bevezettem a péniszét a vaginámba. A szeméremajkak széthúzását általában is javaslom, könnyebben megy a pénisz pontosan jó szögben a pontosan jó helyre. Az is fontos, hogy valahogyan a lány is tudja a behatolást szabályozni, mert ez a biztonságérzetét is növeli.

Bedugni lassan kell, ha szükséges, néha tartani egy kis pihenőt! Ha kellemetlenné kezd válni, várni kell, ha neki nincs ellenére, óvatosan tágíthatod az ujjaddal ilyenkor. Utána óvatosan megint egy kicsit beljebb lehet menni, amikor a lány szól, hogy lehet! Ha fáj neki, vagy szól, hogy valami nincs rendben, azonnal le kell állni!

Ha mégse menne minden a legjobban (ez is elő szokott fordulni, a szexet tanulni kell), akkor nyugtassátok meg egymást, hogy azért mindketten szeretitek a másikat. Ilyenkor mindkét felet gyötörni szokta az aggodalom, hogy a másik csalódott benne.

Sok sikert!

2010. júl. 10. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!