Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha a szűzhártyámat már átszakí...

Ha a szűzhártyámat már átszakította a barátom ujjazással, akkor az első együttlétnél könnyebb lesz ugye?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy az ujjazás nem fájt, és tuti. hogy átszakadt a szűzhártyám. Mégis félek, hogy az első szex fájni fog nagyon :S Lehet, hogy csak azért, mert rendesen beijesztettek páran. Előre is köszi a normális válaszokat.
2010. jún. 28. 22:16
1 2
 11/12 anonim válasza:
az első az men biztos hogy jó lessz de aZTÁN BELEJÖSSZ és rájössz hogy nincs is ennél jobb dolog a világon
2012. febr. 5. 11:58
 12/12 ReGina... válasza:

Tudom már nagyon régi kérdés, de azért leírom, hátha valaki majd olvassa még.

Szóval én 18 éves voltam (már majdnem 19) mikor megtörtént az első szexuális együttlétem a barátommal.(Akivel azóta is együtt vagyunk több mint 2 éve)

Nekem egyáltalán nem fájt,semmenyire. Előtte azért pár hétig már ujjazott, és így szépen haladva semmi gond nem volt.

Talán az első ujjazás alkalmával vetettem egy pocit és éreztem is valamit, de mar csak így vissza gondolva jöttem rá. Akkor fel sem tűnt. A vérzésről nem is tudtam,pár hónappal később párom mondta,hogy picit olyan volt az ujja.

Még annyit,miután megtörtént az első együttlét pár óráig úgy éreztem, én Csak fantom pénisznek hívok :D

Szóval nem kell rá parázni, ha kellőképpen akarod és fel vagy készülve tényleg jó élmény lehet akar már az első is.

2020. márc. 7. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!