Meddig fáj a csajnál a szüzesség elvesztése? és meddig vérezhet?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 02:18
1/13 anonim válasza:
amíg elveszted addig! kb pár másodpercig vérez azt kész! a fájás meg addig marad míg benem járódik! van akinél 3 alkalom után már alig de van akinél még a 100.nál is fáj!
2/13 anonim válasza:
Csak akkor fáj,de én picit 2-3napig véreztem utána.
3/13 anonim válasza:
hozzám mentőt kellett hívni úgy véreztem, azóta is olyan görcseim vannak, hogy csak análba engedem a barátomnak
14/L
4/13 anonim válasza:
Nálam az első 5 alkalom fájt nagyon.:S:S Utána már egész jó:P:P Vérezni, nem véreztem.
5/13 anonim válasza:
Nekem az első fájt csak, mondjuk akkor eléggé. Utána már nem. Az,hogy valakinek a 100. is... hááát, szerintem akkor egyszerűen rossz volt neki az első pár, és begörcsöl alapból. Mentőt hívni... Milyen vadállat volt a pasi?
6/13 anonim válasza:
én például az első alkalommal sem véreztem, viszont, azóta néhányszor próbálkoztunk, és még mindig fáj.ez teljesen attól függ, hogy mikor járódik be.
7/13 anonim válasza:
Velem gyengéd volt a párom, semmi fájdalmat nem éreztem, nem is véreztem. Azt a pillanatot mondjuk megéreztem, mikor átszakadt a szűzhártyám, de semmi fájdalommal nem járt nekem. Azóta is minden oké. Emberre válogatja.
8/13 anonim válasza:
Hát 14 évesen nagy kár volt belekezdeni....
9/13 anonim válasza:
Minnél nedvesebb a punci annál kevesebb a lehetőség arra,hogy fájjon vagy vérezzen.
Ha jól felizgulsz az első szex is csodálatos.
Ha le a gatyát be a fütyit akkor valószinü,hogy véres és fájdalmas lessz a sex.
14 évesen biztos,hogy nem jó az első sex ...várj még néhány évet.
10/13 anonim válasza:
vérezni általába nem szokott sokáig... (szóval volt már pár)
az hogy mennyire fáj az meg attól függ hogy a pasi mennyire béna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!