Mi a véleményed, ha két szűz már nagyon szereti egymást és úgy döntenek, hogy lefekszenek egymással?
Figyelt kérdés
Már mindketten felvannak világosítva a védekezésről.2010. jún. 18. 10:35
42/45 anonim válasza:
Én vagyok az "idősebb korosztály". Mi lett veletek, miért szakítottatok?
43/45 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye!
Megcsókólt egy másik lányt,és igen "csak ennyiért hagytam el"!!!És azzal a másik lánnyal,nem pedig velem ment el egy másik városba.
2010. jún. 24. 09:58
44/45 anonim válasza:
Akkor a ti kapcsolatotok még nagyon messze volt attól, hogy lefeküdjetek. Jó, hogy nem történt meg. Későbbi barátaiddal is hagyj jó sok időt, mielőtt egyáltalán felmerül ez a gondolat. Ma általában sokkal hamarabb felmerül a szex gondolata, mint az ideális lenne. Ne engedj a külső nyomásnak.
45/45 A kérdező kommentje:
Nem érdekelnek,ha nekem még nem jó,akkor ha nem bír várni,nyugottan elhagyhat.Nem vagyok fogyi nem teszem meg!
Most a suli a lényeg,igazatok volt.Maradjon ez csak a felnőttek dolga.
2010. jún. 26. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!