Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Zavarna titeket ha...

Lányok! Zavarna titeket ha akivel összejöttök az még szűz?

Figyelt kérdés
Mennyire befolyásolja ez az egész kapcsolatot?
2010. jún. 17. 21:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ezen nem kell aggódni, csak gyakorolni!:D
2010. jún. 17. 21:16
 12/21 anonim válasza:

engem nem. bár egy ilyen hozzám hasonló vén tyúknak ilyen nem jut :)

22N

2010. jún. 17. 21:34
 13/21 anonim ***** válasza:

Vén tyúk??? 22 évesen??? :-o :-)))

Szerintem jóval több 20 körüli, 20-on túli szűz pasi van, mint amennyi fel is vállalja.

Én is szűz vagyok és 24 éves. Nincs ebben semmi "ciki" (annak ellenére, hogy minden nap megkérdezi valami jóképességű). Az már viszont nem annyira mindegy, hogy miért szűz még az illető. És hogy mit kezd ezzel. Vannak például ilyen derék emberek, akik idejönnek, megkérdezik, hogy "ciki-e még ennyi meg annyi idősen szűznek lenni?" Mintha bármi is változna a válaszoktól. Mert, hogy a szüzességét ezzel nem veszti, az biztos. Max. kap egy pár pozitív megerősítést, mint itt is, és talán magára erőltet némi önbizalmat (bár szerintem az is az első nehézségnél kártyavárként dől össze), vagy kap egy csomó negatív megerősítést, hogy ez tök gáz, meg "ciki", aztán az a csöpp önbizalma is elszáll, ami éppen annyihoz volt elég, hogy feltegye az idióta kérdését. Stb. stb. stb. stb. stb.

FS

24/F

2010. jún. 17. 22:04
 14/21 anonim válasza:
Szerintem ez attól is függ, hogy a lány szűz-e vagy nem. Mivel én szűz vagyok, engem nem zavarna. Ha a fiú már idősebb, viszont elgondolkozmék rajta, hogy eddig miért is nem feküdt le senkivel.
2010. jún. 17. 22:18
 15/21 anonim ***** válasza:

Én erre azt mondanám, hogy persze, elgondolkodhatsz, de én egyszerűbbnek (legalábbis objektíve egyszerűbb) tartanám megkérdezni az illetőt, hogy miért is. Mert ha épp alakulóban van a kapcsolat, ami elvileg(!) őszinteségre, bizalomra épül, akkor nem fogja szégyellni elmondani, hogy "azért, mert életem eddigi részében egy puhap*csű lúzer voltam, de most vagyok abban a szakaszban, hogy igyekszem ezen változtatni". Szerintem ez teljesen korrekt, őszinte, és szerintem válasznak is elfogadható. Persze ahhoz be kéne vállalni, hogy esetleg kényes kérdést teszek fel. :)

FS

2010. jún. 17. 22:22
 16/21 anonim válasza:

Kedves FS!

Én alapvetően elég konzervatív típus vagyok, ami abban nyilvánul meg, hogy nem mászok rá az ellenkező nem tagjaira, legfeljebb próbálok jeleket küldeni, hogy szabad a pálya:) Szerény megfigyelésem szerint olyan férfiak szoktak kezdeményezni, akiknek már van tapasztalata.... egész egyszerűen egy félénk sráccal nem tudnánk egymással mit kezdeni:) úgyhogy fenntartom, egy 22 éves hozzám hasonló vén banya már nem sűrűn avat :):):)

2010. jún. 18. 09:49
 17/21 anonim ***** válasza:

Hehe... jelek. Állítólag a pasik tök hülyék a jelek értelmezéséhez. :) Egyébként az, hogy valaki szűz és félénk, nem feltétlen jár együtt. Tény, a kettő többnyire összekapcsolódik, de nem törvényszerűen. Egy szűz pasi is lehet határozott, kezdeményező. Egész egyszerűen úgy, hogy nem szégyelli, hogy még szűz, rombolva ezzel a saját önbizalmát. Határozottan, egyenes háttal felvállalja, hogy igen, ő még szűz, mert... Ugyanakkor ez őt mégsem tántorítja el, hogy kezdeményezzen a kiszemelt nőnél. Ilyen esetben is kizártnak tartanád az avatást? :)

FS

2010. jún. 18. 10:04
 18/21 anonim válasza:

Dehogyis, semmiképp sem tartom kizártnak, sőt, piszkosul élvezném a helyzetet asszem:):):)

Okéoké, nem törvényszerű, hogy ha valaki szűz, akkor félénk is, de én még nem találkoztam az általad említett kombinációval:)

2010. jún. 18. 12:40
 19/21 anonim ***** válasza:

Hát még én se nagyon találkoztam ezzel a kombinációval. De törekszem rá... legalábbis én. :)

FS

2010. jún. 18. 12:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Függ a fiú hozzáállásától... engem lehet hogy picit zavarna. =/ (de én őszintén így gondolom)
2010. jún. 18. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!