Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az első együttlét milyen...

Az első együttlét milyen mennyiségű vérzést jelent?

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Elvérzést...
2010. jún. 17. 12:56
 2/10 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=PJASSy3EdG4

0:45 nél megtudhatod a választ.

2010. jún. 17. 13:01
 3/10 anonim válasza:
Ez változó,de nálam pl észre sem lehetett venni. Ha nem görcsölsz nem lesz ott semmi gond.
2010. jún. 17. 13:04
 4/10 anonim válasza:
nyugi,nem sok...nekem pl. pár csepp volt.
2010. jún. 17. 13:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem semennyi nem volt.Pedig anno én is ezen paráztam. De azt mondják, néhány csepp max.Nyugi, a szerelem legyen fontos, meg hogy kívánjátok egymást, ne idegeskedj ilyeneken:)
2010. jún. 17. 13:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Milyen vérzés? Ja, hogy menstruál a csaj? Az változó, az elején kicsit több, pár nap múlva már alig-alig.
2010. jún. 17. 13:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez sokmindentől függ, hogy milyen vastag a szűzhártyád és ilyesmi. Nekem elég sok vér volt, mikor vége lett és megláttam meg is voltam ijedve, pedig nemis fájt, sőt kellemes volt. De nem kell ezen görcsölni annál rosszabb, nem tágulsz megfelelően. Nálam is ez volt a gond. de nyugi senki nem vérzett még el benne :) neked lehet semmi nem lesz
2010. jún. 17. 14:20
 8/10 anonim válasza:

Milyen vérzés? Ja, hogy menstruál a csaj? Az változó, az elején kicsit több, pár nap múlva már alig-alig.

EZEN BESÍRTAM. Gratulálok!

2010. jún. 17. 16:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát mi a barátommal 3szor próbálkoztunk és 3szorra sikerült végül teljesen bennem lennie. Kegyetlenül fájt, de viszont nem véreztem semmit!

16/L

2010. jún. 17. 17:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem ma volt az első. Nekem közben szinte nem is látszott (nem véreztem össze a lepedőt), utána egy kevés. De tényleg nagyon kevés! Én is féltem tőle, hogy jujj mi lesz, ha összekenem, de nem ett semmi. :) NYUGI!
2010. jún. 17. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!