A GYIK-en miért vannak oda a 20on túli szűz fiúkért a lányok, amikor a valós életben inkább csak kinevetik/csúfolják érte vagy megalázzák?
Az idősebb csajok vannak oda értük, ugyanis az idősebb csaj be tudja nevelni maga mellé ezeket a srácokat.
(Mivel tapasztalatlanok, a csaj tanitja meg őket, és arra tanitja meg, amit ő maga szeret.)
én nem vagyok oda értük, de nem is nevetem ki, föleg nem csufolom öket.
a mai fiatalabb lányoknak az kell, h sok pénze legyen az embernek, és legyen tapasztalt, meg állat, h rendesen széjjel keféljék öket. és ha a "ciki ha 15 évesen még szüz vagyok" kérdésekböl indulunk ki, akkor nekik nagyon ciki, az méginkább, ha valaki 20 évesen az. ez szomorú. :(
Teljesen így van ahogy írod ennek több magyarázata is van.
Név nélkül őszintébb az ember.(Társaságban szemtől szembe nem mondják meg a többséggel ellenkező véleményüket)
Ismeretlen emberről nem feltételezünk rosszat.
Ilyen témát sokszor olvas valaki aki érintett valahogy és csak vigasztalásból írják ezeket.
Azok a lányok akik nagyon lenézik a szűz fiúkat elvből nem olvasnak topikot.
Miii? Odavannak értük?? :( Én eddig miért nem találkoztam ilyen nővel?
(1-et kivéve... akivel viszont már sikerült találkoznom is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!