Vannak még olyan párok akik a házasságig megőrzik szüzességüket?
21:11-es vok...
Szerintem a szex nem csak testi élvezet. Ha nem várunk vele hosszabb időt (pl. hónapokat, éveket... mint ah itt vki mondta...) akkor persze ezt sohasem fogjuk megérteni! Ez egy bizalmi kapcsolat, és ha az emberek jól használják... több lehet pár orgazmusnál. Amúgy, szerintem ha igazán szereted a partneredet, nem lehet rossz, mert nem az a lényeg, hogy gyorsan elélvezz, hanem az a boldogság, ahogy megérint, amikor érzed minden porcikáját, beleremegsz minden érintésébe (amit már annyira vártál!), akkor hidd el, hogy az sokkal jobb érzés mint bármelyik más kapcsolatból származó szexuális élmény! És aki ez már legalább egyszer átélte, az többet nem vágyik egy éjszakás kapcsolatokra, vagy bármi hasonlóra...
Én 18 éves vagyok és még mindig szűz! Nagyon örülök neki, nem érzem 1 kicsit sem cikinek, sőt... büszke vagyok arra, h kortársaimmal ellentétben nekem eddig sikerült uralkodnom az ösztöneimen. Persze ez nekem sem ment mindig könnyen... de eddig összejött...:) és remélem tartani is fogom tudni a házasságig. Nekem semmi kedvem lefeküdni vkivel, csak mert épp rámtör a vágy. Én ennyire bensőséges kapcsolatot csak azzal szeretnék, akiben teljesen megbízom, és mindig mellette maradok. Nekem am van több ilyen ismerősöm is, és náluk is nagyon jól bevált. Többségük huszonévesen házasodott... és 1 kicsit sem bánták meg, h így tették!
Neked is nagyon tudom ajánlani. Lehet, h most nehéz tartani... de megéri. Később boldogabb és kiegyensúlyozottabb is lehetsz tőle ;)
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!