Hy 14 vagyok szerintettek 15 éves koromban a 8. -adik után a ballagáskor korai elveszteni a szüzességemet írjatok pls?
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 00:18
21/27 anonim válasza:
*pasit és ja, ha fiú vagy akkor...is gáz
22/27 anonim válasza:
hülyegyerek.készülj fel rá, hogy nem nagyon fogsz te még érettségizni sem ilyen mentalitással.
23/27 anonim válasza:
Azért korai,mert ezt nem úgy kell eldönteni,hogy én a ballagásom után d*gni fogok,hanem ha szereted a párod,és ő is szeret téged,és elég biztos vagy a dologban,hogy már nem kérdezed meg,mert magadtól is tudod,hogy ezt akarod,akkor nem korai... 14L
24/27 anonim válasza:
Szerintem maradj még "Marok Marcsinál"... ha ilyet kérdezel, akkor aztán meg főleg. Egyáltalán nem állsz készen! 20F
25/27 anonim válasza:
Kis bolond pancser gyerek... Ciganyozol itten... Mindegyiket egy kalap ala veszitek ? Mi meg a magyarokat utalljuk mikor a villamosra ia fel szall az ember olyan budos van kozretek ezek vagytok ti meg a kajan is sporoltok csak legyen egy kis plusz penzetek kepjelljetek el garom eve vagyok az urammal 21 eves vagyok erwttsegim van es meg szuz most lesz az eskuvon es csak utana engedem magamm :)))) ti meg mar 14-15 evesena faszin gondolkodtok h jobbrol vag b
26/27 anonim válasza:
Mindegy nem is irok csunyat csak fel cilagositottam par embert
27/27 anonim válasza:
Neked milyen érettségid van? A helyesírás nem az erősséged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!