A barátom megujjazott nagyon durván és vérzek és nagyon fáj még mindig a hüvelyem, átszakadt a szüzhártyám? (ez reggel volt)
Figyelt kérdés
2008. okt. 27. 20:25
1/10 anonim válasza:
Valszeg azért fáj a hüvelyed mert durván csinálta és azért vérzel mert megsértett ott belül vmi a körmével.. Az h átszakadt a szűzhártyád nem lehet tudni
2/10 A kérdező kommentje:
kicsi a körme
2008. okt. 27. 20:29
3/10 anonim válasza:
De miért durván csinálta?Te szóltál neki hogy fáj?
Petranova
4/10 anonim válasza:
Miért engedted hogy durván csinálja? Te vagy a hibás!!! (Remélem) tanulsz a dologból...
5/10 anonim válasza:
Az jól esett neked, hogy durván csinálta??? Máskor szólj rá, ha fáj! Valószínűleg csak megsértette!
6/10 anonim válasza:
Jó nagy bunkó lehet a barátod.Egy nővel finoman,óvatosan kell bánni minden értelemben,pláne ha még szűz.(Lehet,hogy maradi vagyok)Én mindíg arra törekszem,hogy kényeztessek egy nőt,és nem pedíg kínozzak durván.Szerintem legközelebb ne hagyd ezt.De ha neked jó ez...
7/10 A kérdező kommentje:
élveztem mikor csinálta csak most fáj
2008. okt. 27. 21:57
8/10 anonim válasza:
Ha élvezted, akkor most vállald a következményeket...
9/10 anonim válasza:
Jahj istenem, parasztabb válaszokat már nem is lehetne adni. Valószínűleg azért vérzik és fáj mert vmit megsértett belül (ez lehet a szűzhártya is). Ha pár napon belül nem múlik el keress fel egy nőgyógyászt!
Mivel tegnap tetted fel a kérdést, remélem mára már megoldódott, és nincs szükség a dokira.
10/10 anonim válasza:
lehet hogy atszakadt a szuzhartyad de a baratod biztos durvan csinalta nagyon :-s....ez idovel el fog mulni de ha tovabb verzel fordulj orvoshoz de az is lehetseges h elszakadtal..maskor szolj neki hogy ne csinalja ojan durvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!