Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szeintetek tapasztalt lánnyal,...

Szeintetek tapasztalt lánnyal, vagy szüzzel jobb egy szűz srácnak átélni az első szexet?

Figyelt kérdés

Elsősorban saját tapasztalta érdekel! Ha tapasztalt a partner, és fiatalabb is, nem lesz gáz a "bénázás"?

Kort és nemet is lsz!

2010. jún. 5. 01:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
tényleg paradox kérdés.. ÁÁáÁá##&&@{& ERROR ERROR ERROR
2010. jún. 10. 14:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem paradox a kérdés, a kérdező mindenkit arra kér, h a saját tapasztalatát írja le mindenki.
2010. jún. 14. 17:56
 13/14 anonim ***** válasza:
De bizony hogy paradox! Olvasd el még 1 X a kérdést, és rájössz! Ugyanis azt kérdezte, hogy szűzzel, vagy tapasztalttal jobb-E. De a szüzességet csak 1 X lehet elveszíteni, magyarán senkinek nincs összehasonlítási alapja. Ezt értsd meg . Nem akartam okoskodni, de azt a kérdést úgy kellett volna feltenni, hogy számoljanak be az elsőről olyanok is akik szűzzel, és olyanok is akik tapasztalttal. Így lett volna helyes.
2010. jún. 15. 09:50
 14/14 Paulik Áron ***** válasza:

Szerintem teljesen mindegy, hogy fogalmaz a kérdező, mindenki érti a lényeget és egyértelmű hogy mindkétféle tapasztalata nem lehet valakinek. De ha sokan leírják a sajátjukat, akkor már egész változatos megvilágításba kerülhet a téma.

Én tapasztalt lánnyal éltem át az elsőt (azóta is együtt vagyunk), és jó volt, s azóta persze még jobb :) viszont úgy gondolom, hogy ha mindketten szűzként vágtunk volna bele, akkor is jól belejöttünk volna. Ugyanis mire eljutottunk a szeretkezésig, addigra már elég jól ismertük egymást és szépen fokozatosan közeledtünk testileg is. Ez egyrészt izgalmas, másrészt biztonságérzetet ad, és megelőzi a görcsös teljesítménykényszer érzését. Mindenkinek tudom javasolni, hogy türelemmel álljon hozzá!

24F

2014. nov. 10. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!