Szeintetek tapasztalt lánnyal, vagy szüzzel jobb egy szűz srácnak átélni az első szexet?
Elsősorban saját tapasztalta érdekel! Ha tapasztalt a partner, és fiatalabb is, nem lesz gáz a "bénázás"?
Kort és nemet is lsz!
Szerintem teljesen mindegy, hogy fogalmaz a kérdező, mindenki érti a lényeget és egyértelmű hogy mindkétféle tapasztalata nem lehet valakinek. De ha sokan leírják a sajátjukat, akkor már egész változatos megvilágításba kerülhet a téma.
Én tapasztalt lánnyal éltem át az elsőt (azóta is együtt vagyunk), és jó volt, s azóta persze még jobb :) viszont úgy gondolom, hogy ha mindketten szűzként vágtunk volna bele, akkor is jól belejöttünk volna. Ugyanis mire eljutottunk a szeretkezésig, addigra már elég jól ismertük egymást és szépen fokozatosan közeledtünk testileg is. Ez egyrészt izgalmas, másrészt biztonságérzetet ad, és megelőzi a görcsös teljesítménykényszer érzését. Mindenkinek tudom javasolni, hogy türelemmel álljon hozzá!
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!