Hogy lehetne kiküszöbölni ezt a problémát?
Nekem is sokszor volt hogy azon paráztam mennyire fog beválni a méretem vagy fogom-e elég ideig bírni. És sokszor
amiatt hogy féltem még erekcióm sem volt. Nekem az elején meg kellett innom egy kis alkoholt hogy ellazuljak és annyira be legyek indulva hogy eszembe se jussanak a félelmeim. Aztán lett egy komoly kapcsolatom akivel már 7 éve együtt vagyunk és azóta eszembe se jutnak a félelmeim.
Neked is elmúlik ez ne aggódj. pasi 24 éves
Szia!
Ne aggódj..ne ellenőrizd magad:) nem kell semminek megfelelned:DDE én nem tanácsolom hogy ugy feküdjetek le hogy még nem "nyultatok egymáshoz"..a petting nagyon jó dolog....és megtanít teljesen ellazulni , mert ha már ruhában igy agyalsz akkor az első szexnél még elájulsz:D
Én 20 éves vagyok, és lány , a barátommal 18 évesek voltunk az elsőnél, és elötte másfél évig csak pettingeltünl és nem unatkoztunk egy percig sem;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!