Egy fiú örül ha a lány akivel összejön (lehetőleg komolyabb kapcsolatra) még szűz?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és eddig nem találtam az igazit azért csak h legyen nem volt pasim és nem is feküdtem le senkivel. Most megismerkedtem egy fiúval kb 4 hónapja és kezd komolyra fordulni nem beszéltünk még erről a témáról ő 24 és voltak már kapcsolatai. Szerintetek ha kiderül h az vagyok gáznak fogja tartani vagy örül h "neki" adom. Valahogy úgy érzem ő lehet az igazi:)2010. jún. 2. 21:52
11/13 A kérdező kommentje:
22:24 nem járunk akkor ismerkedtünk meg...
2010. jún. 3. 10:09
12/13 anonim válasza:
én magasról leszzarom hogy szüz-e ez azoknál számit akik nem szeretik ha a csajnak van öszehasonlitási alapja
13/13 anonim válasza:
Szerintem tök8 hogy egy lány szűz-e vagy sem, de ha az akkor az egy kis felelősség a srácnak mert meg kellene tennie mindent h a lehető legjobb legyen az első, és ne fájjon, jó legyen stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!