Mennyire gyakori hogy egy lány 19 évesen szűz?
Figyelt kérdés
Mert én 19 vagyok még szűz és ha összejönnék majd egy korombeli lánnyal akkor van arra esély hogy még ő is szűz legyen?2010. jún. 1. 00:31
1/22 anonim válasza:
attól függ milyen körökben mozog a lány, am szerencsére sok esélye van. én legalábbis elég sokat ismerek...de fogynak rendesen. ;D
2/22 anonim válasza:
ha lánnyal jössz össze akkor nem gond
5/22 anonim válasza:
Remélem minél kevesebb, nem szeretem a szüzeket. :)
6/22 A kérdező kommentje:
Pfff uccsó válaszoló xD
Szerintem az olyanok többen vannak akik az ilyen embereket nem csípik mint amilyen te vagy:D
2010. jún. 1. 01:00
7/22 anonim válasza:
sajna elég ritka:(
de te most leszbi vagy vagymi?
8/22 anonim válasza:
ja fiú vagy értem! bocs csak már késő van...:D
9/22 anonim válasza:
Én szeretem a szűz lányokat!Nincs is jobb mint egy érintetlen lány, tisztelem őket hogy megőrizték!
20f
10/22 anonim válasza:
Nekem van pár barátnőm aki 2o és még szűz...sőt 21-22 éves is van:) nem is olyan ritka mint gondolnád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!