Barátnőm szűz és még nem voltam szűz csajjal. Hogyan tovább?
Az oké, mert már voltam csajjal, és tudom, h gyengéden és érzékien kell bánni egy szűzzel! Meg persze megvárni, h benedvesedjen! De amikor átszakítanám a szűzhártyát azt újjal inkább vagy egyből vessem be a szerszámot? Segítsetek!
Egyébkét a kölcsönös bizalmat kiépítettem a kapcsolatban elég hamar!
Én nem is erőltetem :)
Azért is bízik bennem nagyon. Talán még nő sosem bízott így bennem!
Szerintem abból, hogy itt felteszed ezt a kérdést, az látszik, hogy vagy annyira óvatos és szereted őt annyira, hogy nem fogsz semmi bajt okozni. Jól mondod, az a lényeg, hogy akarja, eléggé izgatott és nedves legyen, ill. eléggé tág és rugalmas legyen a hüvelye, ne legyen görcsös. Ebben segíthetsz neki, egyrészt szeretgesd egy kicsit :) másrészt tágíthatod óvatosan az ujjaddal, ha nem esik neki rosszul. De csak ha szeretné. A szűzhártya átszakadása általában nem okoz fájdalmat, sokkal inkább ez a szűkössége a hüvelynek, amit vaginizmusnak neveznek és elsősorban a szorongás okozza.
Nem kell a szűzhártyát átszakítani kézzel, egyszerűen óvatosan közösülj vele, használd a péniszed! Az is lehet, hogy nem fog történni semmi (én pl. annak idején egyáltalán nem véreztem és nem is éreztem semmit), de lehet, hogy hirtelen fájni vagy görcsölni fog a hasa (ez olyankor szokott előfordulni, ha a pénisz a méhszájhoz ér). Legyél rá felkészülve, hogy ha fáj neki, akkor azonnal megállsz és megnyugtatod, a továbbiakban semmit nem erőltetve és mondd meg neki, hogy azonnal szóljon, ha fáj!
Köszi szépen mindkettőtöknek a választ!
Egyébként azért kérdeztem, mert a legeslegjobbat akarom neki nyújtani! Az első legyen emlékezetes és jól gondoljon rá vissza :)
gratula a kérdezőnek, én is ilyen pasival szeretném elvesziteni a szüzességemet...
18/L
Hú..én is arra törekszek, hogy ilyen pasi legyek:-)
Jó látni, hogy nem haltunk még ki, mi, szerető pasik :-)
Ezigen... és már ez a pasi is foglalt...van még vki hasonló elképzelésekkel?
Kedves Kérdező!
Ez nagyon szép tőled, remélem jól sül(t) el az első alkalom. Ha tényleg ilyen figyelmes vagy, akkor ez nem is kérdés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!