Van olyan ismerősöd, aki első alkalomra esett teherbe?
Figyelt kérdés
Bocsi a hülye kérdés miatt. De múltkor a Rubiban Chris első alkalomra lett terhes :D Érdekel hogy itt van-e valaki, vagy ismerős.. és a hülyék ne kíméljenek.. hülye kérdésre elfogadható a hülye válasz ^^2010. máj. 26. 21:39
1/9 anonim válasza:
jaja... ***** Anita veszprémi lakos, a Deákba járt... :P XDDDDDDDDDDDDDDDD
3/9 anonim válasza:
Igen, persze.
Így született a medvedisznóember is.
4/9 anonim válasza:
Nincs.De attól még,hogy én nem ismerek,fel kéne fogni mindenkinek végre,hogy attólmég,hogy első szex lehet terhes,ha már menstruál!Miért lenne kivétel ez alól az első szeretkezés?nem tudom felfogni egyesek logikáját.
6/9 anonim válasza:
igen ismerek egyet aki terhes lett, gyakorikérdésekponthun egyszer kérdezett egy olyant hogy: Van olyan ismerősöd, aki első alkalomra esett teherbe? -na ő terhes
7/9 anonim válasza:
Van bizony egy 16 éves csajt 6-an erőszakoltak meg és nem mert róla szólni senkinek,mert félt,hogy ha kitudódik akkor mi lesz;)
Most így 7 év múlva nem tudom mit szól hozzá...
8/9 anonim válasza:
Van,bizony.:D és lett a drága aranyos kis unokaöcsém...még Olaszországban fogant meg(úgy jön ki a 9 hónap a születési hónaptól)..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!