Elmondtad a szüleidnek miután elvesztetted a szüzességedet h nem vagy már szűz?
Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 14:01
11/30 anonim válasza:
nem szóltam, de anyám már akkor is azt hitte, hogy lefeküdtünk, amikor még nem is:D sőt, szerinte én már egy régebbi haverommal (!) lefeküdtem. szóval gondoltam legyen tévhitben. de amikor közöltem vele, hogy fogamzásgátlót szeretnék szedni, akkor gondolom rájött:DD bár az már egy évvel a szüzességem elvesztése után volt.
12/30 anonim válasza:
észrevették a sok óvszeres zacskót a kukában aztán gondolom rájöttek.
14/30 anonim válasza:
Anyuval mindig nagyon baráti volt közöttünk a viszony, úgyhogy előbb tudott róla, mint a barátnőim. A jelenlegi páromnál az elején meg még ő kérdezte, hogy "na, lefeküdtetek már"? De nem erőszakosan, csak a viccesen érdeklődő stílusával.:P
20L
15/30 anonim válasza:
18 évesen qurvát kaptam ajándékba
16/30 anonim válasza:
rajtam anya észrevette és addig addi célozgatott rá amolyan barátnős-poénosan, h elmondtam :) de nem volt belőle baj, csak annyit kérdezett, hogy azért védekeztem e
20/L (akkor 16 voltam)
17/30 anonim válasza:
14:20 elég érdekes müsor lehetett :D:D:D:D én is megnéztem vna... :D
19/30 anonim válasza:
Nem kérdezte még...3 éve vagyok a Párommal...
nem kérdezte, nem mondtam...de szerintem sejti:)
2o-L
20/30 anonim válasza:
nem mondtam el...de nővérem mondta hogy tudja...akkor gondoltam minek mondjam.aztán pár hónappal később le kellett vele ülnöm egy "komoly" beszélgetésre. azt mondta h undorító dolog volt a részemről, hogy ilyet csináltam, és csak remélni meri h legalább védekeztünk. ezt valószínűleg azért mondta mert szentül megvan róla győződve hogy egy kocsiban voltam a sráccal.:S hiába mondom neki h nem, nem hisz nekem. azóta szinte semmit sem mondok el neki a pasi ügyeimről, előtte sem nagyon, de ezek után meg pláne nem is fogok.(15 éves voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!