Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mivel lehetne elérni a hüvelyi...

Mivel lehetne elérni a hüvelyi orgazmust? (Lent)

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy mivel tudnám elérni hogy hüvelyi orgazmusom legyen?Már csiklói volt.Csak pontosan hol kéne izgatnom?Még szűz vagyok.Azt is tudom hogy ez nem mindenkinél lehetséges.!Kérnék mindenkit hogy csak értelmesen válaszoljon.!Köszönöm! 16/L
2010. máj. 24. 22:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Fass.al
2010. máj. 24. 22:07
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
És jól is legyen használva a hancúrléc...
2010. máj. 24. 22:08
 3/12 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy lesznek olyanok is akik csak hobbiból így hülységeket írkálnak.NEM SZERETNÉM MÉG ELVESZTENI A SZÜZESSÉGEM!
2010. máj. 24. 22:09
 4/12 anonim ***** válasza:

1. Ha nincs barátod, akkor keress egy partnert, akit ismersz, megbízol benne és ha lefekszel vele, akkor megtudod. (bár a szüzességed ne csezd el!)

2. Ujjaddal, vagy valami hengeres tárggyal, mivel szüz vagy nem muszály egyböl a legvastagabbat kifognod.

2010. máj. 24. 22:09
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és hülye válaszokat!Remélem olyanok mint a gazdájuk!(Sík hülye emberek.)
2010. máj. 24. 22:10
 6/12 anonim ***** válasza:
ha szűz vagy akkor sehogy...
2010. máj. 24. 22:10
 7/12 A kérdező kommentje:
A 3. válaszolónak köszönöm.!Ő sokat segített.Rá ezek nem vonatkoznak.=)
2010. máj. 24. 22:11
 8/12 anonim válasza:
velem:D
2010. máj. 24. 22:11
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm de inkább kihagynám.!
2010. máj. 24. 22:12
 10/12 anonim ***** válasza:

szia. nekem eddig csak hüvelyi orgazmusom volt. viszont csak férfival. szerintem szükség van hozzá egy hosszab és vastgabb dologra, mint az ujjad. bár állítólag ujjal is el lehet érni a Gpontot, csak szerintem abban a pózban, ahogy tet udod magadnak, nem tudsz elg mélyre nyúlni. a szakemberek szerint, a Gpont a hüvely elülső falán van, és úgynevezett "hívogató mozdulattal" elérhető. tehát mikor az ujjaddal hívsz valakit. viszont ez akkor van így, ha egy második személy veled szemben csinálja. úgy gondolom, te nem tudod elérni íly módon. viszont hengeres tárggyal lehetséges. de ugye szűz vagy, az a baj. és lehet elveszed magadnak akkor... a párom szerint ha eléggé fel vagyok izgulva, érezhető kb ott, ahol elkezd kanyarodni a hüvely.

23/L

2010. máj. 24. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!