Mivel lehetne elérni a hüvelyi orgazmust? (Lent)
1. Ha nincs barátod, akkor keress egy partnert, akit ismersz, megbízol benne és ha lefekszel vele, akkor megtudod. (bár a szüzességed ne csezd el!)
2. Ujjaddal, vagy valami hengeres tárggyal, mivel szüz vagy nem muszály egyböl a legvastagabbat kifognod.
szia. nekem eddig csak hüvelyi orgazmusom volt. viszont csak férfival. szerintem szükség van hozzá egy hosszab és vastgabb dologra, mint az ujjad. bár állítólag ujjal is el lehet érni a Gpontot, csak szerintem abban a pózban, ahogy tet udod magadnak, nem tudsz elg mélyre nyúlni. a szakemberek szerint, a Gpont a hüvely elülső falán van, és úgynevezett "hívogató mozdulattal" elérhető. tehát mikor az ujjaddal hívsz valakit. viszont ez akkor van így, ha egy második személy veled szemben csinálja. úgy gondolom, te nem tudod elérni íly módon. viszont hengeres tárggyal lehetséges. de ugye szűz vagy, az a baj. és lehet elveszed magadnak akkor... a párom szerint ha eléggé fel vagyok izgulva, érezhető kb ott, ahol elkezd kanyarodni a hüvely.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!