17 éves fiú vagyok még szűz.3,5 hónapja vagyunk együtt a bnőmmel aki már nem szűz. Már pettingeltünk is. Félek, hogy nem tudom kielégíteni majd mert nekem csak 11 cm. Ki tudom majd elégíteni?
Felesleges félni...
-Ha kicsinek tartana és emiatt el akart volna hagyni,már el is hagyott volna(hát nem logikus?!)
Ergo őt nem érdeklni.és gondolom le akar veled feküdni.
És a lényeg...ne stresszelj és akkor minden okés lesz!
f/16
11 cm az tényleg nagyon kicsi, de sok módja van, hogy kielégíts egy lányt. Orális szex, kézzel izgatás...
Az, hogy a méret nem számít nem igaz, a nők igenis szeretik a nagyobb farkat, ránézni is jobban esik, te is magabiztosabb vagy, ha méretes. De a méret persze nem minden.
mennyi idiota....a méret nem számit ha szeretik egymást..... ha egy nagy ribi lenne a csaj akko biztos elhagyta volna mostanig....fogját feeell emberek h nem az számit h valakinek milyen hosszu a farka....
az en barátomé pl hosszu és fájdalmat okoz. az első borzalmasan fájt és még most is néha.
10 cm a határ. Akinek ennél kisebb, az már gond - 11 cm-rel még labdába rúghatsz, ne félj. Inkább tanuld meg használni, és tanulj meg más technikákat is (kezed-lábad-szád ugye megvan?)
A lányok elég nagy része nem attól elégül ki, ha ki-be húzogatod neki. Az, hogy mennyire élvezi, leginkább az agyban dől el - és ezért sok mindent tehetsz, amihez nem kell 28 cm.
Attol,hogy a sex a képben van nem jelent semmit sem...
Ha szeret téged komolyan akkor veled marad:)
Én is szerelmes vagyok egy lányba bele gondoltam abba is ,hogy nem lennne olyan jo vele az ágyban,de engem nem érdekelne.Örökké vele maradnák:)Nagyon szeretem öt:)
Fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!