15 éves vagyok és szűz. Le akarok feküdni a barátommal de félek hogy nagyon fogok vérezni. Meg nagyon fáj az első? :/
Csak egy kis vér fog jönni, ha egyáltalán:) Ugyanis nem mindenki vérzik:) Pl. én sem véreztem, mert már korábban a sporttól elszakadt a szűzhártyám.
Ja, és a fájdalomtól ne félj, mert az is teljesen egyénfüggő, nekem nem fájt. Jól felizgat a barátod aztán nem lesz rossz:) Max egy kis feszítést fogsz érezni, de hamar elmúlik.
Ha meg félsz, hogy összevérezed az ágyat, akkor terítsetek magatok alá valami kis törülközőt vagy akármit :) És akkor nem a lepedő lesz olyan.
Ja, és persze védekezzetek!:) Hajrá
nekem mondjuk eléggé vérzett, még másnap is, kb. mint amikor megjön, pedig egyáltalán nem volt durva a barátom, és fájt is, de az kibírható. viszont én nem véreztem ennek ellenére össze semmit, akkor jött ki a vér, amikor elmentem wcre, de akkor elég sok.
viszont még félsz, szerintem jobb várni, mert a félelemtől görcsös leszel, és úgy még jobban fog fájni.
Baaazmeg, hány ilyen kérdést tesztek még fel?????
Nem biztos h nagyon fogsz vérezni, ez egyén függő. A biztonság kedvéért esetleg használjatok törölközőt. Ennyi.
Ha a szűzhártyád nagyon erős és nagyon szűk vagy, akkor fájni fog, ha meg nem, akkor nem.
én is 15 éves lány vagyok
nemsokára 16 leszek.. van 1 barátom akivel már másfél éve járok és még nem feküdtünk le.
várjatok 1 kicsit..
amúgymeg ha annyira akarjátok..és nincs más lehetőség(MINDIG VAN) akkor tegyetek alá 1 törölközőt... és másnap reggelmeg mosd ki.. ha nem jön ki belőle akkormeg dobd ki 1000 forintért veszel 1 újat... nagy kunc.. meg 1 törölköző ide vagy oda... vagyis nálunk aznem számít.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!