Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 25 év feletti férfi, hogy...

25 év feletti férfi, hogy lehet szűz?

Figyelt kérdés

Tetszik nekem egy személy. Tuti szűz tudom ismerőstől.

Átlagos kinézetű, okos, iskolázott, kedves, rendezett anyagiakkal.

Mégsem nőzik. Homoszexualitás is kizárva, mert rám is nézett már "úgy".

Létezik ilyen hogy ennyi idősen nem nőzik?

Miért nem?

Tanácstalan vagyok!

2010. máj. 19. 21:00
1 2
 11/16 anonim válasza:
Az férjemnek én voltam az első barátnője, ő akkor volt 30 éves. A szüzességünket mindketten a nászéjszakára tartogattuk. Nem bántuk meg, hogy addig vártunk. Persze tudom, ma ezzel a felfogásunkkal maradinak számítunk, de lehet, hogy ez a fiú sem akarja elhamarkodni, és az Igazit keresi. Talán te leszel az?
2010. máj. 20. 14:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy impotens.
2010. máj. 20. 15:57
 13/16 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne?!

Mások szerint én sem vagyok csúnya sőt.Egyetemista vagyok és most leszek 24 éves...egy hónapja vesztettem el én is.

Talán nem találta meg a megfelelő személyt és nem csak az élvezetért akarja mindezt,hanem úgy ,hogy szereti is az illetőt ,akivel együtt lesz.

(én is így voltam vele.)

2010. máj. 20. 16:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Gondolom azért, mert nem kell senkinek. :(

Ha azt várod, hogy odajöjjön hozzád, akkor nem lesz belőle semmi, ezt jobb, ha tudod!

2010. máj. 20. 16:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Az én ex párom 32-éves koráig volt szűz.Tudom biztosra hogy az volt míg velem nem kezdet el járni mert ismeretségi szinten már járásunk előtt 8 évig ismertem.Meg jelek is mutattak tapasztalatlanságára hogy még nem volt lánnyal dolga.Ő nagyon félénk volt és sok vissza utasítást kapott sok nőtől.Igen létezik hogy 25 év feletti férfi szűz legyen .Semmi gond ezzel ismerd meg jobban és légy te az első neki szerelmileg is ,érzelmileg is .
2010. máj. 21. 02:27
 16/16 anonim válasza:

úgy lehet szűz hogy még nem feküdt le senkivel

elég konkrét válasz?

2010. máj. 21. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!